Brett van Ool nieuwe aansteller oefenwedstrijden


Bericht van Theo van der Sluiszen aan alle verenigingen in de regio Weert:


Beste collega's scheidsrechters,

 

Bij deze wil ik jullie laten weten (uiteraard met medeweten van het bestuur van de COVS Weert) dat ondergetekende gaat stoppen met het aanstellen van de scheidsrechters voor oefenwedstrijden voor de verenigingen vallend onder de COVS Weert.

 

Ik heb deze hobby met alle liefde en plezier gedaan vanaf het seizoen 2011/2012 destijds als opvolger van de helaas te vroeg overleden Manfred Bruster. Uiteraard heb ik altijd dit met veel liefde en plezier gedaan waarbij ik steeds de volle medewerking van jullie mocht ontvangen. Ik wil jullie hiervoor dan ook hartelijk danken. Ik zal dit werk zonder meer gaan missen maar desalniettemin heb ik besloten in goed overleg met het bestuur van de COVS om met de aanstellingen met ingang van 1-1-2023 te stoppen.

 

Als mijn opvolger heeft het bestuur gekozen voor BRETT VAN OOL uit Someren. Brett is momenteel bestuurslid van de COVS en gelijktijdig ook KNVB (assistent-)scheidsrechter. Jullie kunnen Brett bereiken via zijn emailadres "brett98@live.nl" ofwel via zijn mobiele telefoon 06-23162312.

 

Nogmaals heel veel dank voor de prettige samenwerking! Hopelijk mag ik jullie links en rechts op de diverse voetbalvelden regelmatig tegenkomen en de contacten verder in stand te houden.

 

Het gaat jullie goed!!

 

Groetjes en veel scheidsrechtersplezier.

 

Theo van der Sluiszen.Terug naar overzicht