11. apr, 2022

Jubilarissenavond

Normaliter worden de jubilarissen van onze vereniging tijdens de Nieuwjaarsinstuif gehuldigd. Maar omdat corona hierbij al twee keer roet in het eten heeft gegooid, en het bestuur met het huldigen niet nóg langer wilde wachten, is besloten om een Jubilarissenavond in het leven te roepen.
Het bestuur nodigde de leden dan ook vriendelijk uit om met partner aanwezig te zijn op de jubilarissenavond op 8 april in onze vertrouwde omgeving, Vrakkerveld 7 in Weert. We begonnen om 19.00 uur met een kop koffie en een lekker stuk vlaai.

Rond 21.00 uur werd een negental leden in het zonnetje gezet vanwege de duur van hun lidmaatschap. Voor sommige jubilarissen gebeurde dit met enig uitstel van enkele jaren. 

Er waren een drietal gouden spelden met oorkondes uit te reiken, een drietal spelden met het cijfer 40, eentje met 25 en twee die een dienstverband van 15 jaar op de teller hebben staan.

De jubilarissen: Henk Roelofsen 50  (+ 1), Jac Camp 50, Jacques Janssen 50, Nick Unlandt 40 (+2), Leo Damen 40  (+ 1), Jac Peymen  40, Bert Verstappen 30, Jan Geurts 25  (+1), Jaap Klooster 15  (+1) en Harry van de Heuvel 15

Jammer dat het tijdens deze goedbedoelde bijeenkomst beduidend minder druk was dan we gewend zijn bij de reguliere en traditionele Nieuwjaarsinstuif. Zoals gezegd, niet druk, maar wel (lang) gezellig, waaraan de heerlijke hapjes van Tomy en Even hun niet mis te verstane bijdrage hebben geleverd.

Voor foto's zie Fotoboek, Jubilarissenavond '22 of klik hier