24. feb, 2022

Toernooi fluiten in het buitenland?

Ref Events biedt scheidsrechters drie internationale toernooien aan welke komend jaar zullen plaatsvinden in Esbjerg (Denemarken). Door middel van dit bericht informeert Ref Events ons over de mogelijkheid om hieraan deel te nemen.
Ref Events heeft het afgelopen jaar een toernooi gehad en breidt dit jaar uit naar drie toernooien, te weten:
Scandic Cup: 15-4-2022 ⎯ 18-4-2022 (Pasen);

Spar Nord Elite Cup: 25-5-2022 ⎯ 28-5-2022 (Hemelvaart);

Nordic Invitational Cup: 3-8-2022 ⎯ 7-8-2022.

Het deelnemersveld bestaat bij alle drie de toernooien uit genodigde jeugdteams van tweede- en derde-divisie clubs, hoogstaande voetbalacademies én professionele clubs uit (voornamelijk) Scandinavië, Duitsland en Nederland. Denk hierbij aan teams van clubs als Aalborg BK, Brondby IF, Esbjerg fB, FC Emmen, FC Groningen, Helsingborgs IF, SC Cambuur en SK Sturm Graz.
Naast een geweldige ervaring, maakt het fluiten van top-voetbal in een internationaal klimaat, gecombineerd met de gedegen begeleiding vanuit gekwalificeerde coaches, deze toernooien ook erg waardevol voor de ontwikkeling als scheidsrechter. 

Nederlandse en Belgische scheidsrechters bieden zij een all-inclusief pakket op maat aan waarbij de reis, verblijf, maaltijden en een groepsactiviteit zijn inbegrepen. De prijzen zijn hiervoor vanaf slechts €169,- voor dit alles.  

Aanmelden voor de toernooien en verdere informatie omtrent deelname hieraan, is te vinden op de website www.refevents.com