15. dec, 2020

Volhouden is het motto

Beste COVS-ers, 

Met de afkondiging van de nieuwe, strengere, coronaregels is één ding duidelijk geworden: voorlopig wordt er niet gevoetbald en kunnen wij ook niet aan de bak om weer eens een lekkere pot te fluiten.

Het is zelfs erg twijfelachtig of het aanvankelijk geplande weekend van 17 januari haalbaar zal zijn om de competitie, in welke vorm dan ook, te hervatten. Eén ding is zeker: niets is zeker.

Het buiten trainen is tot tweetallen gereduceerd. En het daarna gezellig bij elkaar hangen en wat stechelen over scheidsrechterlijke beslissingen van het afgelopen weekend, het discussiëren over bepaalde spelregels of het leggen van een kaartje is verder weg dan ooit. 

Deze corona-ellende leert ons veel. Niet alleen hoe eigenwijs en egoïstisch de gemiddelde Nederlander is en hoe groot de kloof tussen jong en oud (je weet wel, het dorre hout) kan zijn, maar ook hoe enorm de gezelligheid op onze dinsdagavonden is. Meestal sta je er niet bij stil, maar nu ze er niet zijn worden ze enorm gemist, die gezellige dinsdagavonden. 

Ondanks alle corona-ellende wensen we iedereen fijne Kerstdagen en een gezond 2021!! 

Blijf gezond!! 

De Webmasters