10. jun, 2020

Loek gefeliciteerd

De eerste training na het bizarre einde van het seizoen 2019-2020 zit er weer op. 

Allereerst maakte iedereen van de gelegenheid gebruik om Loek Kuppens te feliciteren met zijn promotie van de groep ZOSG naar ZOSF. Daar waar je de neiging hebt om iemand dan een hand te geven, is dat in deze coronatijd uit den boze. 

De toegang van onze accommodatie was door voorzitter Jacques op passende wijze voorzien van “verboden toegang” borden. Het terras was keurig ingericht, alles op 1,5 meter afstand en conform de RIVM-richtlijnen. Er was zelfs gezorgd voor een meetlat van 1,5 meter, speciaal voor diegenen die niet weten hoe ver/lang anderhalve meter is 😊. 

Zoals afgesproken verscheen iedereen in sportkleding; dus niet gezamenlijk omkleden in het kleedlokaal en al helemaal niet douchen na de training. 

Apropos training. Rob had gezorgd voor een lichte, aangepaste training, waarbij ook hier de anderhalve meter afstand zo veel mogelijk geëerbiedigd werd. Dat lukte niet iedereen, in een enthousiaste bui werd dat wel eens vergeten. 

En na deze eerste training bleef het op het terras nog lang gezellig, waarbij de afsprak werd gemaakt om gewoon door te trainen en geen zomerstop toe te passen. Dit wel met de voorwaarde dat iedereen netjes blijft komen.