10. apr, 2020

In Memoriam Jac Lenaers

Diep bedroefd melden we dat ons oudste lid, Jac Lenaers, afgelopen dinsdag op 84-jarige leeftijd is overleden.

Jac was maar liefst 48 jaar lid van de COVS Weert e.o.
De ouderen onder ons zullen zich Jac herinneren als de altijd goedlachse man die de laatste jaren van zijn scheidsrechtercarrière actief was binnen het vrouwenvoetbal, dat in vergelijking met vandaag de dag nog in de kinderschoenen stond. Op de dinsdagen, voor en na de training, kon hij vaak mooie verhalen vertellen over hetgeen hij de zondag ervoor weer had meegemaakt.

We herinneren ons Jac niet alleen als scheidsrechter, maar ook als bestuurder van onze vereniging, als aansteller van oefenwedstrijden en als kantinebeheerder.

En wat we absoluut niet mogen vergeten te vermelden is het gegeven dat hij in de wintertijd elke dinsdag een grote pan zelfgemaakte soep van huis meebracht en deze tegen consumptieprijs verkocht, waarbij de opbrengst ten goede kwam aan onze vereniging.

De meesten van ons zullen zich herinneren dat Jac, ondanks zijn broze gezondheid, samen met zijn vrouw Jeanne en de kinderen, afgelopen september aanwezig was tijdens de reünie bij gelegenheid van ons 75-jarig jubileum.

Een mooi mens, een dierbaar lid is van ons heengegaan.

De crematie zal a.s. maandag in besloten kring om 12.30 uur plaatsvinden. 

Vanaf deze plaats condoleren we echtgenote Jeanne, kinderen en verdere familie en hopen dat ze het overlijden van Jac op termijn een plaats in hun leven kunnen geven.

Jac, tot ziens.