8. jan, 2019

Geslaagde nieuwjaarsinstuif

Wederom kunnen we terugkijken op een geslaagde Nieuwjaarsinstuif. Vele leden hadden de weg naar ons home weer weten te vinden en het was er gezellig druk. Alle ingrediënten voor een leuke avond waren aanwezig: behalve de eigen leden ook een gezellig aangekleed home, vlaai en koffie en hapjes. Alleen met de champagne wilde het niet vlotten, maar na twee keer een dienblad glazen tegen de vlakte was er tóch nog voor iedereen een glaasje; zelfs hier had de organisatie rekening mee gehouden.

Voorzitter Jacques opende de instuif traditioneel met een minuut stilte voor diegenen die ons in het voorbije jaar 2018 zijn ontvallen. Daarna volgde een korte terugblik op het jaar 2018 en een blik vooruit richting het 75-jarig bestaan van onze vereniging in 2019.

Vervolgens waren onze jubilarissen aan de beurt. Helaas was Nick Unlandt (40 jaar lid) verhinderd. De twee 50-jarige jubilarissen, Ton Dielissen en Frits Broens, waren samen met hun partner wel aanwezig en werden door de voorzitter volledig terecht bedankt voor het vele werk dat ze voor onze vereniging hebben verricht; een geweldige staat van dienst.

Aansluitend decoreerde Tomy Klein Zieverink beide jubilarissen namens VCN / COVS Nederland.

Na alle plichtplegingen bleef het nog lang gezellig.